ISBN 978-953-8126-09-3

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 338

Cijena: 119 kn

Klupska cijena 99 kn

Tessa Dare

VOJVOTKINJA PO MJERI

 

Što je vojvodi činiti kad djevojka koja je u svakom pogledu pogrešna za njega postane žena bez koje ne može živjeti?

 

Griffin York, vojvoda od Halforda, nema ni najmanje želje oženiti se ove sezone - ni bilo koje druge - no njegova ga napasna majka na prijevaru dovuče u „Usidjeličku uvalu“. Ona ucijeni Griffina, koji mora izabrati nevjestu među stanovnicima Vretenaste Uvale. No njezin je sin odluči naučiti pameti i time zauvijek okončati raspravu o ženidbi. Stoga za svoju nevjestu izabere običnu, priprostu služavku.

 

Pauline Simms, preumorna od probijanja kroz život, ne sanja ni o kakvim vojvodama. Sve što želi jest objesiti svoju pregaču o klin i otvoriti knjižaru. Taj san se čini na dohvat ruke kad joj arogantni, grešno privlačni vojvoda ponudi pravo malo bogatstvo za tjedan dana rada. Njena dužnost je jednostavna: mora pohađati obuku za vojvotkinju koju će voditi njegova majka, što će se pokazati potpunim promašajem.

 

No u tih tjedan dana u Londonu, Pauline iznevjeri njegova očekivanja. Hrabra, dovitljiva i mudra, rasplamsat će Griffinovu žudnju i proniknuti u najmračnije kutke njegove duše. No neće mu je biti lako zadržati kraj sebe. Ako visoko društvo i prihvati jednu služavku kao vojvotkinju, može li je razvratni vojvoda uvjeriti da mu daruje svoje srce?

Pročitajte recenziju ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

Od iste autorice:

Višestruko nagrađivana, jedna od najblistavijih zvijezda među autorima povijesnih ljubavnih romana, Tessa Dare svakom svojom knjigom čitateljima jamči vrhunsku zabavu i užitak. Njezin lepršav, inteligentan i nadasve duhovit izričaj natjerat će vas da sve romane iz sjajnog serijala o selu Vretenastoj Uvali pročitate u jednom dahu, a njezine ćete likove nedvojbeno obožavati - od junakinja koje su možda krhke građe ili naoko neugledne, no itekako čvrsta i borbena duha, do neodoljivih junaka u koje se jednostavno morate zaljubiti.