ISBN 978-953-58457-9-9

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 360

Cijena: 99 kn 

Klupska cijena 79 kn

Tessa Dare

VJENČANJE U PONOĆ

 

Kako su lažne zaruke postale krajem životnog puta...

 

Nakon što se godinama brinula sama o sebi, Kate Taylor nalazi prijateljstvo i prihvaćanje u Vretenastoj Uvali, no i dalje žudi za ljubavlju. Posljednje mjesto na kojem bi je tražila jest u naručju poručnika Thornea, zapovjednika pričuvne vojske, toliko hladnog koliko i brutalno zgodnog.

 

Kada se, tražeći Kate, u selu pojave zagonetni stranci, Thorne odluči glumiti njezinog zaručnika. On tvrdi da je njezina sigurnost njegov jedini motiv, no zašto je u njegovom poljupcu toliko prigušene strasti?

 

Davno je Samuel Thorne posvetio svoj život zaštiti Kateine sreće i mira. On joj želi samo najbolje i zna da to ne uključuje udaju za čovjeka poput njega. Kako bi preživio lažne zaruke, mora držati ruke dalje od njezinoga zamamnog tijela, a njezine tople osmijehe prognati iz svog ranjivog srca.

 

Tako će se ovaj okorjeli ratnik naći u svojoj najtežoj bitci, i to prvoj koju mu je suđeno izgubiti.

Pročitajte recenziju ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

"“Nakon ovog trećeg nastavka serijala Tesse Dare, svi će njeni čitatelji poželjeti živjeti u Vretenastoj Uvali. Ovo je predivna, dirljiva i s ljubavlju napisana priča, kojom nas ta sjajna autorica podsjeća, baš kao i Judith McNaught, koliko je zaljubljivanje čudesan osjećaj. Čitatelji će se na kraju knjige osjećati ispunjeno, a u očima će im biti suze radosnice.” 

RT Book Reviews magazine

 

“Vjenčanje u ponoć je roman koji se čita u jednom dahu – zbog očaravajućih likova, inteligentnih i duhovitih dijaloga te, naravno, zbog puno strasti i iskušenja. Tessu Dare jednostavno morate čitati!" Fresh Fiction

 

Serija Vretenasta Uvala

Višestruko nagrađivana, jedna od najblistavijih zvijezda među autorima povijesnih ljubavnih romana, Tessa Dare svakom svojom knjigom čitateljima jamči vrhunsku zabavu i užitak. Njezin lepršav, inteligentan i nadasve duhovit izričaj natjerat će vas da sve romane iz sjajnog serijala o selu Vretenastoj Uvali pročitate u jednom dahu, a njezine ćete likove nedvojbeno obožavati - od junakinja koje su možda krhke građe ili naoko neugledne, no itekako čvrsta i borbena duha, do neodoljivih junaka u koje se jednostavno morate zaljubiti.