ISBN: ISBN 978-953-58457-1-3

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 336

Cijena: 89 kn

Klupska cijena 59 kn

Sabrina Jeffries

U PRINČEVOJ POSTELJI

 

Sabrina Jeffries, autorica bestselera, pripremila nam je pravu poslasticu, prvi roman iz vruće serije o tri nestašna polubrata. Otac kraljevske krvi odrekao se sve trojice, no oni sklapaju tajni savez koji će im pomoći da ostvare sve svoje želje... uključujući i osvajanje žene svoga života.

 

Katherine Merivale nada se ozbiljnoj i uglednoj vezi, očekujući da će je zaprositi njezina ljubav iz djetinjstva, što je jedini način da dođe do bogatstva koje je naslijedila. No planove joj ugrožava pojava ozloglašenog Aleca Blacka čiji je zbunjujući pogledi i poljupci obasjani mjesečinom potpuno izluđuju.

 

S druge strane, Alec je zapravo jedan od nezakonitih sinova Princa od Walesa. On nosi titulu grofa od Iversleya, no unatoč tituli, ima obilje dugova te traži bogatu nasljednicu čijim bi mirazom riješio svoje probleme.

 

Prelijepa Katherine zadovoljava sve uvjete i čini se da njegovo vješto zavođenje pada na plodno tlo. No, i njemu je jasno da Katherine traži pravu ljubav i muči ga jednostavno pitanje - što će se dogoditi kad otkrije njegovu prijevaru?

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

Svi koji vole ljubavne romane moraju čitati Sabrinu Jeffries!

Lisa Kleypass

 

Ljubavni roman smješten u razdoblje  vladavine princa namjesnika Georgea, ispripovijedan iskričavim, energičnim stilom... Zahvaljujući snažnoj kemiji među likovima – i to ne samo između glavnog junaka i junakinje – u ovoj veseloj, ludoj igri nema ni trenutka dosade. Uzajamna privlačnost glavne junakinje i glavnog junaka puna je električnog naboja i zabavno je pratiti kako oboje vješto skrivaju svoje tajne. Ljubitelji povijesnih ljubavnih romana neće moći odoljeti malim slatkim zadovoljstvima kojima obiluje ova priča.

Publishers Weekly

 

Zabavno, senzualno i dirljivo, najnovije djelo Sabrine Jeffries unosi humor i uzbuđenje u priču bogatu zanimljivim likovima. Savršeni početak serijala o trojici neodoljivih junaka.

Romantic Times

 

Jeffries toliko dobro opisuje seksualnu napetost, a radnja joj teče toliko sigurno i glatko da ni u kojem trenutku nećete požaliti čitajući njene knjige.

Rakehell.net

 

Od iste autorice:

Veteranka među našim autoricama, plodna spisateljica Sabrina Jeffries pripovijeda nam o trojici polubraće, nezakonitih sinova regenta Georgea, princa od Walesa, koji sklapaju savez kako bi jedni drugima pomogli ostvariti svoje najvažnije ciljeve, a sudbina ih pritom nagradi i ljubavlju žena njihovih života. Knjige pršte inteligentnim dijalozima, iskričavim humorom, romantičnim prizorima i snažnim erotskim nabojem. Ljubitelji povijesnih ljubavnih romana neće odoljeti malim slatkim zadovoljstvima kojima obiluju ove priče.