ISBN 978-953-8126-08-6

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 384

Cijena: 119 kn 

Klupska cijena 99 kn

Anna Campbell

ODVAŽNI VOJVODA

 

Penelope Thorne u stanju je učiniti sve, pa i odbiti prošnju vojvode od Sedgemoora, na užas svoje okoline. No, to nije sve - Penelope poznaje Camdena Rothermerea od djetinjstva i zna da je on može odvesti samo u skandal.

 

Camden jednostavno ne može vjerovati da je Penelope odbila njegovu prosidbu, a tračevi se umnožavaju njezinim odlaskom na kontinent. Ipak, spas dolazi s neočekivane strane - posljednja želja njezinog brata koji leži na samrti tjera Camdena na još jednu potragu za ženom koju je konačno prebolio.

 

Ali, je li ju uistinu uspio preboljeti?

 

Žele li se časno vratiti u London, moraju se pretvarati da su se na putu vjenčali. Zato moraju glumiti poljupce i pretvarati se da dijele postelju…

 

No kako spriječiti da varka postane život, a žudnja osjećaj koji prevladava?

Od iste autorice:

Autoricu Annu Campbell nazivaju kraljicom regency noira, zbog pomalo mračnog, intenzivnog stila pisanja i jednako intenzivnih likova, opterećenih problematičnom prošlošću. Tri romana iz njezina serijala Sinovi grijeha govore o trojici prijatelja koje povezuje slična obiteljska situacija – nositelji su plemićkog naslova koji im realno ne pripada jer su začeti u izvanbračnim vezama. Osim psihološke drame karakteristične za sve knjige Anne Campbell, njihove priče sadrže i iznimno vruće prizore seksa koji vas neće ostaviti ravnodušnima.