ISBN: ISBN 978-953-58457-4-4

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 376

Cijena: 89 kn

Klupska cijena: 69 kn

Tessa Dare

TJEDAN DANA ZA LJUBAV

 

Kad raskalašeni lord i znanstvenica krenu putem uništenja... vrijeme nije na njihovoj strani.

 

Minerva Highwood, stanovnica Vretenaste Uvale i zakleta usidjelica, mora otputovati u Škotsku.

 

Colin Sandburst, Lord Payne, razvratnik najgore vrste, mora biti... bilo gdje samo ne u Vretenastoj Uvali.

 

Ovaj nespojiv, neobičan par prisiljen je lažirati jednotjedni bijeg od kuće. Pritom moraju uvjeriti svoje obitelji i prijatelje da su zaljubljeni. No njihovo putovanje dugo stotine kilometara ne započinje nimalo romantično već bijegom od razbojnika u kojem moraju preživjeti svoje najgore noćne more. Osim toga, dok danju dijele tijesnu kočiju, a noću još manji krevet, moraju odolijevati napasti da se ne poubijaju.

 

Oboje znaju da nemaju vremena za međusobnu privlačnost, a kamoli za ludu strast, i ne pada im na pamet trošiti dragocjene sate na otkrivanje svojih srdaca i duša.

 

No čini se da dvoje ljudi u tjedan dana uistinu mogu nabasati na sve probleme ovoga svijeta. I možda, samo možda, i na… ljubav.

Pročitajte recenziju ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

Ljubavni romani trebaju biti upravo ovakvi! Tessa Dare nadmašila je samu sebe ovom divnom, uzbudljivom romantičnom avanturom između dvije naizgled nespojive duše koje se savršeno nadopunjuju."

The Romance Reviews

 

Divno… Požuda, ljubav i duhoviti dijalozi u savršenoj su ravnoteži u tečno razrađenom zapletu ovoga ljubavnog romana." 

Publishers Weekly

 

Ovo je okrepljujuće štivo koje će čitatelje razdragati, očarati i osvojiti.

RT Book Reviews

 

Sjajna knjiga. Likovi i dijalozi su pametni i duhoviti, a užitak čitanja traje od korica do korica.

All About Romance

 

Serija Vretenasta Uvala

Višestruko nagrađivana, jedna od najblistavijih zvijezda među autorima povijesnih ljubavnih romana, Tessa Dare svakom svojom knjigom čitateljima jamči vrhunsku zabavu i užitak. Njezin lepršav, inteligentan i nadasve duhovit izričaj natjerat će vas da sve romane iz sjajnog serijala o selu Vretenastoj Uvali pročitate u jednom dahu, a njezine ćete likove nedvojbeno obožavati - od junakinja koje su možda krhke građe ili naoko neugledne, no itekako čvrsta i borbena duha, do neodoljivih junaka u koje se jednostavno morate zaljubiti.