ISBN 978-953-8126-12-3

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 320

Cijena: 119 kn 

Klupska cijena 99 kn

Jennifer Ashley

Skandalozni brak lady Isabelle

 

Samo se jedan muškarac može nositi s ovakvom ženom - njezin skandalozni muž.

 

Prije šest godina, osamnaestogodišnja lady Isabella Scranton sablaznila je cijeli London pobjegavši sa svojeg debitantskog bala s ozloglašenim slikarom Macom Mackenziejem, za kojeg se udala te iste noći. Tri godine poslije, ponovno je šokirala londonsko društvo - ovaj put pobjegavši od svoga muža.

 

Sada se Mac ponovno pojavio u njenom životu. Jednako je šarmantan i karizmatičan i ima samo jedan cilj; ponovno zavesti Isabellu i vratiti je u svoj život i svoj krevet - pa makar se morao ponašati kao pravi gospodin. No nakon što ga je iznenadila ponudivši mu pozirati gola za njegove erotske slike, nije više mogla potiskivati nagomilanu žudnju za tim dekadentnim razvratnikom, niti odolijevati nježnim dodirima njegovih vještih umjetničkih ruku.

 

Netko ih je, međutim, pozorno pratio. Opasni krivotvoritelj Macovih slika bacio je oko i na Isabellu, odlučivši postati njezin zaštitnik. Mac se zavjetovao da se više nikada neće odvajati od Isabelle, što god njegova ponosna i nezavisna žena mislila o tome.

"Obožavam ovaj roman jer je dirljiv, duhovit, iskren i realističan. Želim upoznati glavnog junaka - ne, želim se udati za glavnog junaka!"

Eloisa James


"Jennifer Ashley napisala je jedinstveno čarobnu ljubavnu priču, prepunu dubokih emocija, nezaboravnih likova, vruće strasti, napetosti i radnje koja će vas dirnuti ravno u srce. Svaka čast!!"

Romantic Times
 

 

 

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova: