Sabrina Jeffries

KAKO UDOVOLJITI PRINCU

 

Autorica bestselera Sabrina Jeffries donosi vam vatrenu priču od jednom od trojice polubraće koju plemstvo nerado prihvaća u svom društvu i njegovoj prilično neočekivanoj strastvenoj vezi.

 

Predivna lady Regina Tremaine nije bez razloga dobila nadimak Nemilosrdna dama, jer prosaca je bilo napretek, no sve ih je redom odbila zbog mračne tajne zbog koje se ne želi udati. Njezin brat, mladi i zaljubljeni vojvoda, udvara se Louisi North. A i Louisa ima brata, i to ne bilo kakvog, već zlogasnog Zmajskog Vikonta.

 

Marcus North, nezakoniti sin princa od Walesa i vikont Draker ima reputaciju čudovišta koje osvaja žene i zatim ih drži zarobljene u svom dvorcu, čineći s njima što ga je volja. Takve glasine izbacile su ga iz visokog društva, a na Regininu molbu da dopusti njezinom bratu udvarati se njegovoj sestri, Zmajski Vikont odgovara u svom stilu - može, ukoliko se ja mogu udvarati vama!

 

Pitanje je jednostavno - mogu li Ljepotica i Zvijer preživjeti pravo udvaranje uz snažnu strast koja prijeti izazvati skandal stoljeća?

ISBN 978-953-58457-5-1

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 358

Cijena: 89 kn

Klupska cijena 69 kn

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

"Autoričini iskričavi dijalozi zauzimaju središnje mjesto u ovoj emocionalnoj, senzualnoj i izuzetno romantičnoj priči. Svi likovi imaju takvu dubinu da jednostavno iskaču iz stranica."
Romantic Times 

 

“Paralelno udvaranje braće i sestara Tremaine i North nevjerojatno je zabavno. Čitatelji će s nestrpljenjem čekati priču o trećem bratu.”

Publishers Weekly

 

“Jeffries toliko dobro opisuje seksualnu napetost, a radnja joj teče toliko sigurno i glatko da ni u kojem trenutku nećete požaliti čitajući njezine knjige.”

Rakehell.net

 

 

 

Od iste autorice:

Veteranka među našim autoricama, plodna spisateljica Sabrina Jeffries pripovijeda nam o trojici polubraće, nezakonitih sinova regenta Georgea, princa od Walesa, koji sklapaju savez kako bi jedni drugima pomogli ostvariti svoje najvažnije ciljeve, a sudbina ih pritom nagradi i ljubavlju žena njihovih života. Knjige pršte inteligentnim dijalozima, iskričavim humorom, romantičnim prizorima i snažnim erotskim nabojem. Ljubitelji povijesnih ljubavnih romana neće odoljeti malim slatkim zadovoljstvima kojima obiluju ove priče.