Sabrina Jeffries

Odrasla na plantažama gume na Tajlandu, Sabrina Jeffers voli reći da je do uspjeha dojahala na leđima slona.

 

Doktorirala je englesku književnost te nije ni čudo da su se njezine knjige često našle na vrhu liste bestsellera New York Timesa i USA Today.

 

Živi u Caryju u Sjevernoj Karolini sa svoja dva najdraža muškarca – mužem Reneom i odraslim autističnim sinom Nickom. 

Sabrinu Jeffries predstavljamo serijom Kraljevstvo bratstvo. Svaki je roman zasebna cjelina, no uživat ćete ih čitati i kao seriju. Otac kraljevske krvi odrekao se sve trojice, no oni sklapaju tajni savez koji će im pomoći da ostvare sve svoje želje... uključujući i osvajanje žene svoga života. 

Nakon kompletiranja prve serije, nastavljamo dalje sa serijom Škola za nasljednice koja se naslanja na seriju Kraljevsko bratstvo. Prva knjiga iz te serije priča je o Ameliji i časniku Lucasu Winteru, Pod krinkom zavođenja, a druga Povratak Prognanog vojvode, nastavak priče o Louisi i vojvodi od Foxmoorea, koje smo upoznali u knjizi Kako udovoljiti princu.

Capture.JPG
27_POD_KRINKOM_2D.png
U prinčevoj postelji

 

 

Katherine Merivale nada se ozbiljnoj i uglednoj vezi, očekujući da će je zaprositi njezina ljubav iz djetinjstva, što je jedini način da dođe do bogatstva koje je naslijedila. No planove joj ugrožava pojava ozloglašenog Aleca Blacka čiji je zbunjujući pogledi i poljupci obasjani mjesečinom potpuno izluđuju.

 

S druge strane, Alec je zapravo jedan od nezakonitih sinova Princa od Walesa. On nosi titulu grofa od Iversleya, no unatoč tituli, ima obilje dugova te traži bogatu nasljednicu čijim bi mirazom riješio svoje probleme.

 

Prelijepa Katherine zadovoljava sve uvjete i čini se da njegovo vješto zavođenje pada na plodno tlo. No, i njemu je jasno da Katherine traži pravu ljubav i muči ga jednostavno pitanje - što će se dogoditi kad otkrije njegovu prijevaru?

 

>> Više

Kako udovoljiti princu

 

Autorica bestselera Sabrina Jeffries donosi vam vatrenu priču od jednom od trojice polubraće koju plemstvo nerado prihvaća u svom društvu i njegovoj prilično neočekivanoj strastvenoj vezi.

 

Predivna lady Regina Tremaine nije bez razloga dobila nadimak Nemilosrdna dama, jer prosaca je bilo napretek, no sve ih je redom odbila zbog mračne tajne zbog koje se ne želi udati. Njezin brat, mladi i zaljubljeni vojvoda, udvara se Louisi North. A i Louisa ima brata, i to ne bilo kakvog, već zlogasnog Zmajskog Vikonta.

 

Marcus North, nezakoniti sin princa od Walesa i vikont Draker ima reputaciju čudovišta koje osvaja žene i zatim ih drži zarobljene u svom dvorcu, čineći s njima što ga je volja. Takve glasine izbacile su ga iz visokog društva, a na Regininu molbu da dopusti njezinom bratu udvarati se njegovoj sestri, Zmajski Vikont odgovara u svom stilu - može, ukoliko se ja mogu udvarati vama!

 

Pitanje je jednostavno - mogu li Ljepotica i Zvijer preživjeti pravo udvaranje uz snažnu strast koja prijeti izazvati skandal stoljeća?

>> Više

Jedna noć s princom

 

Treći roman strastvene serije Kraljevsko bratstvo donosi nam priču zloglasnog londonskog zavodnika Gavina Byrnea. 

 

Christabel, ljupka markiza od Havershama, očajnički se pokušava dočepati pisama koja su joj ukradena. Koliko joj je to važno najbolje pokazuje činjenica da se predstavlja kao ljubavnica zloglasnog vlasnika kockarskog kluba Gavina Byrnea kako bi si osigurala ulaz na zabavu na kojoj će nazočiti čovjek koji ima njena pisma.

 

No kad joj Byrne predloži podučiti je ponašanju prave ljubavnice, ona ne očekuje da će joj se ta škola osobito svidjeti.

 

Gavin ima svoje tajne razloge - želi pronaći pisma prije Christabel kako bi se osvetio za tragediju iz djetinjstva. No, podučavanje lažne ljubavnice neočekivano razbukta strasti, pa se zamamna udovica ubrzo nađe u njegovoj postelji. Što na kraju pobjeđuje, ljubav ili osveta?

>> Više

Veteranka među našim autoricama, plodna spisateljica Sabrina Jeffries pripovijeda nam o trojici polubraće, nezakonitih sinova regenta Georgea, princa od Walesa, koji sklapaju savez kako bi jedni drugima pomogli ostvariti svoje najvažnije ciljeve, a sudbina ih pritom nagradi i ljubavlju žena njihovih života. Knjige pršte inteligentnim dijalozima, iskričavim humorom, romantičnim prizorima i snažnim erotskim nabojem. Ljubitelji povijesnih ljubavnih romana neće odoljeti malim slatkim zadovoljstvima kojima obiluju ove priče.