ISBN:  978-953-58457-8-2

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 360

Cijena: 99 kn

Klupska cijena 79 kn

Courtney Milan 

PRKOSNA NASLJEDNICA

 

Jane Fairfield ništa ne polazi za rukom. Ona će u društvu uvijek reći pogrešnu stvar i pritom odati previše. Odijeva oprave koje prkose stilom i nisu po najnovijoj modi, iako su vrlo skupe.

 

Na njezinu žalost, ni ogroman miraz ne može je spasiti od ismijavanja i ogovaranja. No, ona upravo to i želi - učiniti sve, čak i po cijenu poniženja, kako se ne bi udala, te tako spasila svoju sestru.

 

Oliver Marshall, s druge strane, sve mora činiti prema pravilima, jer on je nezakoniti sin vojvode. Odrastao je u skromnim uvjetima, no ima velike ambicije. Svaki pogrešan korak vratit će ga u glib iz kojega se spasio i ciljevi će mu ostati nedostižni. Pogrešne žene zadnja su stvar koja mu treba u životu, a pogotovo ako se u njih i zaljubi.

 

Unatoč svemu, postoji nešto u hrabroj i ljupkoj Jane čemu ne može odoljeti, čak i ako je to pogubno za oboje...

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

Znate za one knjige od kojih se teško rastajete, ne zato što nisu ispunile vaša očekivanja, nego upravo zato što su vam pružile točno ono što ste htjeli pa ste tužni kad iz završite? Prkosna nasljednica je baš takva knjiga. Nakon nje želite još danima uživati u osjećajima koje ostavlja za sobom, prije nego što se primite neke druge knjige.

Relam of Romance

 

Courtney Milan piše o nečemu puno važnijem od 'obične ljubavne priče' – ona pomiče granice žanra u zanimljivim i začudnim smjerovima i bavi se najvažnijim aspektima međuljudskih odnosa. Njezini su likovi zreli, formirani ljudi, ali i služeni, čudni i oštećeni na posve neočekivani način – baš kao i mi koji živimo izvan knjiga. 

Radish Reviews

 

Ovo je divan, angažiran roman koji ljubitelji romanse ne bi smjeli propustiti.

The Romance REviews

 

 

Za razliku od Anne Campbell, Tesse Dare i Sabrine Jeffries tri autorice, Courtney Milan radnju svojih romana smješta u doba industrijalizacije Engleske. Njezine su junakinje snaže i samostalne žene, prethodnice današnjih feministica, koje su osvojile srca ozloglašena Naopake braće. Oni su neodoljivo šarmantni i socijalno osviješteni pripadnici aristokracije koji se unatoč svojem položaju i tadašnjem društvenom ozračju bore za prava žena, no istodobno su i pravi, dominantni muškarci koji junakinje ovih romana obaraju s nogu strastvenim poljupcima i vatrenim dodirima.