ISBN 978-9538-1261-09

Format: 14 x 21 cm

Broj stranica: 304

Cijena: 119 kn 

Klupska cijena 99 kn

Lily Bloom život nikad nije mazio, no uvijek se trudila pronaći sreću. Odrasla je u malom gradiću, završila je studij i preselila se u Boston te tamo započela vlastitu karijeru s nadom u svoj sretan završetak.


U Bostonu upoznaje Rylea Kincaida, zgodnog neurokirurga, tvrdoglavog i pomalo arogantnog muškarca koji je osvojio njezino srce svojom skrivenom nježnom stranom. Ryle je naizgled savršen, no ima jednu manu - on ne voli veze. Pa čak i kad Lily postane iznimkom koja potvrđuje njegovo pravilo, i dalje je progoni pitanje što je to čini osobom koja ga je uspjela osvojiti.


Dok je sve više pritišću sumnje u vezu s Ryleom, pojavljuje se još jedna prijetnja, Atlas Corrigan, Lilyna prva ljubav i čovjek koji sa sobom donosi dio nje koji je ostavila u prošlosti. On je jednom davno bio njezina srodna duša i njezin zaštitnik.


A sad kad se vratio, sve što je Lily sagradila s Ryleom naći će se u opasnosti.

 

 

 

 

„Priča završava s nama“ hrabar je, srceparajući roman, i toliko intenzivan da se osjećate kao da je zario kandže u vas i ne ispušta vas iz stiska... Nitko ne piše priče s toliko emotivnog naboja kao Colleen Hoover.“ - Anna Todd, autorica serijala Poslije svega, bestsellera New York Timesa

 

„Smijat ćete se kroz suze...“ – Sarah Pekkanen, autorica međunarodnog bestsellera Perfect Neighbors

 

„Knjiga koju morate pročitati, prepuna zapanjujućih drama i bolnih istina...“ – časopis Kirkus Review

„Svaka osoba koja diše i ima puls trebala bi pročitati ovu knjigu.“ – Kami Garcia, autorica bestsellera New York Timesa

 

Najbolji ljubavni roman 2016. po izboru članova Goodreadsa

Pročitajte recenzije ove knjige s hrvatskih blogova: