ISBN 978-953-8126-19-2

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 336

Cijena: 119 kn

Klupska cijena 99 kn

Sabrina Jeffries

Povratak prognanog 

vojvode

Ne možeš ga dovijeka izbjegavati, Louisa. Jednostavno mu reci da nisi zainteresirana i okončaj to jednom za svagda."
– Charlotte Harris, ravnateljica škole za mlade dame


Udati se? Nikad! To bi značilo kraj Louisine ženske reformatorske skupine – a, iskreno, ona jako voli svoju neovisnost, usprkos prigovorima svojeg kraljevskog oca. I zato kad se Simon Tremaine, naočiti vojvoda od Foxmoora kojeg je nekoć voljela – i kojeg je dala prognati iz Engleske – vrati u zemlju i odluči se oženiti njome, Louisa je nepovjerljiva prema njegovim namjerama.

 

Je li mu uistinu stalo do nje ili samo traži osvetu? Teško je odoljeti Simonovom opasnom šarmu jer vatra među njima još uvijek snažno gori. No nakon što otkrije prave razloge za njegovu prosidbu, kao i duboko zaklopane tajne iz njegove prošlosti, Louisa prisegne da će joj Simon to platiti... vlastitim srcem.

„Spojivši odvažnu junakinju i duševno ranjenog junaka u ljubavnoj priči protkanoj političkim skandalom, Sabrina Jeffries ponovno je dokazala svoju kvalitetu i potvrdila status jedne od vodećih autorica povijesnih ljubavnih romana čija se radnja odvija u razdoblju vladavine britanskog princa regenta.”

~ Publishers Weekly

„Sabrina Jeffries u ovoj prekrasnoj, emotivno nabijenoj i senzualnoj priči o zlosretnim ljubavnicima povezuje svoju trilogiju Kraljevsko bratstvo s novim serijalom Škola za nasljednice. Čitatelje će smjesta privući sjajno karakterizirani likovi, kao i politička pozadina i reformistički duh koje Jeffries koristi kako bi obrazložila motive svojih junaka i zadržala svježinu i napetost priče od početka do kraja. Obožavatelji povijeshih ljubavnih romana progutat će ovu knjigu u jednome dahu.” 

RT Book Reviews 

Od iste autorice: