ISBN 978-953-8126-05-5

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 304

Cijena: 99 kn

Klupska cijena 89 kn

Pogreška

Logan je pravi igrač i to ne samo u hokejaškoj areni. Taj student treće godine na sveučilištu Briar može dobiti djevojku koju god poželi. Za ovu hokejašku zvijezdu život je niz zabava i površnih veza, no iza njegova razoružavajućeg osmijeha i nonšalantnog šarma krije se očaj zbog slijepe ulice u kojoj će se naći nakon diplome. Neobavezni seks s brucošicom Grace Ivers smatra dobrodošlom zabavom koja će mu odvratiti misli od problema. No nakon što je bezobzirnom pogreškom otjera od sebe, Logan je na završnoj godini fakulteta odlučio dokazati Grace da je vrijedan druge prilike.


I zato će morati promijeniti svoju taktiku.

Nakon što se kao brucošica nije proslavila, Grace se vraća na sveučilište Briar starija i mudrija. Također, sasvim je preboljela arogantnog hokejaša kojem je zamalo dopustila baš sve. Ona nije jadnica kojoj treba milostinja, a nije ni tiha mišica kakva je bila kad su se prvi put spetljali. Ako Logan očekuje da će se ona prostrti pred njim i preklinjati ga kao njegove ostale hokejaške zečice, grdno je pogriješio. On je želi natrag? E, za to će se morati potruditi. Ovoga puta ona drži uzde u svojim rukama... i kani ga posve izludjeti.

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

"Pripremite se za pravi pravcati knjiški mamurluk nakon ove knjige! TOLIKO mi se svidjela da sam je smjesta počela čitati iznova. Što se mene tiče, Elle Kennedy bi trebala još brže izdavati romane, toliko ih nestrpljivo čekam..."

- Sophie Jordan, autorica bestsellera New York Timesa

"Dirljiv, duhovit, osvježavajući i apsolutno romantičan, roman Pogreška me ostavio bez daha i zatreskanu do ušiju!"

- Katy Evans, autorica bestsellera New York Timesa

 

"Još jedna priča Elle Kennedy o seksi hokejašima? Da, molim! Pogreška je inteligentna, pozitivna i krajnje romantična knjiga koju nećete ispuštati iz ruku dok je ne pročitate, i na kraju ćete ostaviti srce na klizalištu."

- Sarina Bowen, autorica bestsellera USA Todaya