ISBN 978-953-8126-02-4

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 336

Cijena: 79 kn

Klupska cijena 69 kn

Pogodba

Sklopila je pogodbu s najpopularnijim frajerom na koledžu...

...no nije očekivala da će to biti tako opako dobro.

Hannah Wells napokon je pronašla nekoga tko je privlači. No iako je u svakom drugom životnom području vrlo sigurna u sebe, kad se radi o seksu i zavođenju njezino se samopouzdanje ruši zbog traumatičnih događaja iz prošlosti. Želi li privući pozornost svoje simpatije, morat će izaći iz svoje sigurne zone i natjerati ga da je opazi... čak i ako to znači da mora davati privatne instrukcije iritantnom, djetinjastom i umišljenom kapetanu hokejaškog tima u zamjenu za lažni spoj.

 

Garrett Graham ima samo jedan cilj: igrati profesionalni hokej nakon što diplomira. No sav njegov dosadašnji trud i naporan rad mogao bi biti uzaludan ne uspije li popraviti prosjek ocjena. Spreman je na sve da bi to postigao, pa i pomoći zajedljivoj brineti učiniti drugog tipa ljubomornim. No nakon jednog neočekivanog poljupca, a zatim i najvatrenijeg seksa koji su oboje iskusili, Garrett vrlo brzo shvati kako više ne može samo glumiti. Sad mu još preostaje uvjeriti Hannu da je ON taj koga ona zapravo želi.

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

"Elle Kennedy će vam već prvom rečenicom zaokupiti sva čula! Istodobno nevjerojatno vruć i bolno nježan, njezin roman Pogodba je pravi pogodak!"

— Katy Evans, autorica bestsellera New York Timesa

 

“Elle je ovom knjigom majstorski uspjela obuhvatiti svu osjećajnost, romantičnost i neobuzdani seksualni entuzijazam new adult žanra! Potpuno ćete poludjeti za Garrettom!”

— Alice Clayton, autorica Wallbangera, bestsellera New York Timesa

 

Objavljene knjige iz serije Off-campus