ISBN 978-953-8126-11-6

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 344

Cijena: 109 kn

Klupska cijena 99 kn

Pobjeda

U utakmici zvanoj život ona je nizala samo pobjede...

Apsolventica Sabrina James detaljno je isplanirala svoju budućnost: završiti koledž, rasturiti postdiplomski studij prava i dobiti dobro plaćeni posao u nekoj od vodećih odvjetničkih tvrtki. Njezin savršeno isplanirani bijeg od stramotne prošlosti definitivno ne uključuje neodoljivog hokejaša koji vjeruje u ljubav na prvi pogled. Sve što je spremna ponuditi Johnu Tuckeru jest jedna vruća, strastvena noć, no ponekad ti i jedna jedina noć može promijeniti cijeli život.

...sve dok igra nije postala znatno kompliciranija.


Tucker vjeruje da su timski igrači jednako važni za pobjedu kao i hokejaške zvijezde. Na klizalištu mu nikad nije smetalo biti u drugom planu, no kad se radi o očinstvu u dvadeset drugoj godini života, grijanje klupe jednostavno ne dolazi u obzir. Ne odmaže ni činjenica da je buduća majka njegovog djeteta prelijepa i jako pametna djevojka koja ga neprekidno drži u neizvjesnosti. Problem je u tome što je Sabrina čvrsto zaključala svoje srce. Osim toga, ta vatrena brineta tvrdoglavo odbija njegovu pomoć. Želi li osvojiti ženu svojih snova, morat će je uvjeriti da se do nekih pobjeda u životu dolazi samo uz dobru asistenciju.

"Uživala sam čitajući Pobjedu i prateći ovo nesigurno, relativno neuobičajeno životno putovanje glavnih junaka. Autorica je na kraju knjige dodala duhoviti i informativni epilog koji zaokružuje cijelu priču i definitivno potvrđuje da je ovaj mladi par uistinu ostvario svoju najveću pobjedu. Jedva čekam novu priču, nadam se da će biti o Fitzyju"

SmexyBooks

 

"Mnogi ljubitelji ljubavnih romana izbjegavaju čitati New Adult knjige (pogotovo one sa sportskom tematikom) smatrajući kako u njima ima previše lijepih ljudi i nepotrebne drame da bi bile uvjerljive. U romanu Pobjeda, Elle Kennedy nam pokazuje koliko taj žanr može biti sjajan kad je napisan onako kako treba."
All About Romance

 

Prve tri knjige iz serije Off-Campus

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova: