ISBN 978-953-8126-03-1

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 288

Cijena: 99 kn

Klupska cijena 89 kn

NEZABORAVNA LJUBAVNA 
PRIČA KOJA KRŠI SVA PRAVILA

Tate Collins pronalazi Milesa Archera mrtvog pijanog pred vratima svog novog stana. Takav se susret nipošto ne bi mogao nazvati ljubavlju na prvi pogled. No ipak imaju nešto zajedničko – neporecivu uzajamnu privlačnost.


On ne želi ljubav, a ona nema vremena za vezu, ali kemija se ne može ignorirati. Kad oslobode svoju žudnju, shvate da se nalaze u savršenoj situaciji, sve dok se Tate bude mogla pridržavati dva pravila – nikad ne pitaj o prošlosti i ne očekuj budućnost.


Oni misle da su pravila prihvatljiva, ali ubrzo shvate da ih se nije moguće pridržavati.


Hoće li Tate moći reći ne seksi pilotu koji živi preko puta njezina stana?
Hoće li Miles priznati samom sebi kako prema lijepoj medicinskoj sestri osjeća i nešto više od pohote nepojmljivih razmjera?


OBEĆANJA VIŠE NE VRIJEDE
PRAVILA SE KRŠE
LJUBAV POSTAJE OPASNA

 

Novi ljubavni roman Coleen Hoover natjerat će vas na suze, ali i izmamiti osmijeh na lice. To je definitivno njezina najbolja knjiga dosad!

Pročitajte recenzije ove knjige s hrvatskih blogova:

“Samo Colleen Hoover može upakirati toliko genijalnosti u samo jednu knjigu”
~ Jaime McGuire, autorica bestsellera Divna propast


“Colleen Hoover donosi nam priču punu emocija. Ostala je dosljedna svoje reputacije autorice koja piše o životnim likovima i njihovim neodoljivim i moćnim pričama.“
~ A Literary Persual

“Da moram pročitati samo jednu knjigu ove godine, bila bi to Opasna ljubav... Ovo je definitivno moja najdraža knjiga svih vremena, a ja takve pohvale ne dijelim olako.”
 ~ Kayla’s Reads & Reviews