ISBN: ISBN 978-953-58457-0-6

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 368

Cijena: 89 kn

Klupska cijena: 59 kn

Tessa Dare

NOĆ PREDAJE

 

Dobro došli u Vretenastu Uvalu, prelijepo primorsko mjestašce s čistim morskim zrakom kamo krhke djevojke dolaze na oporavak, no muškaraca u najboljim godinama… nema ni za lijek. Ili možda ipak ima?

 

Vretenasta Uvala odredište je za posebnu vrstu dobro odgojenih mladih dama: onih bolno stidljivih, mladih supruga otrežnjenih bračnim životom te mladih dama prekomjerno očaranih pogrešnom vrstom muškaraca. Stanovnici smatraju ovo mjesto pravim rajem na zemlji.

 

No Victor Bramwell, novi grof od Rycliffa, zna da tu ne pripada. Što se njega tiče, u Vretenastoj Uvali nema ničega osim usidjelica i... ovaca. Međutim, Bram nema izbora. Naređeno mu je ovdje organizirati teritorijalnu obranu. Taj naizgled lak zadatak zakomplicirat će duhovita i prelijepa Susanna Finch, koja je čvrsto odlučila sačuvati svoj idilični svijet od invazije Bramove vojske.

 

Susanna nema vremena za naporne muškarce, a Bram se odrekao žena, smatrajući da samo smetaju. Sve je spremno za bitku epskih razmjera... no tko će pobijediti kad oboje imaju toliko mnogo za izgubiti?

 

Pročitajte recenzije ove knjige s uglednih hrvatskih blogova:

Smjesta ćete se zaljubiti...

Julia Quinn

 

Kakav užitak... Romantični susreti jednako su zavodljivi kao i britki razgovori, koji polako i tečno otkrivaju duboke istine o jedinstvenim likovima Tesse Dare, koji će vam prirasti srcu. 

Publishers Weekly

 

Dare je pogodila pravu čitateljsku žicu. Oduševit će vas njezine lepršave i zadivljujuće priče te simpatični i jedinstveni likovi, a njezin smisao za humor i senzualnost će vas potpuno osvojiti.

RT Book Reviews
 

Ova zabavna, živahna i senzualna bitka među spolovima povest će čitatelje u napetu pustolovinu.

Library Journal

 

Serija Vretenasta Uvala

Višestruko nagrađivana, jedna od najblistavijih zvijezda među autorima povijesnih ljubavnih romana, Tessa Dare svakom svojom knjigom čitateljima jamči vrhunsku zabavu i užitak. Njezin lepršav, inteligentan i nadasve duhovit izričaj natjerat će vas da sve romane iz sjajnog serijala o selu Vretenastoj Uvali pročitate u jednom dahu, a njezine ćete likove nedvojbeno obožavati - od junakinja koje su možda krhke građe ili naoko neugledne, no itekako čvrsta i borbena duha, do neodoljivih junaka u koje se jednostavno morate zaljubiti.