Jennifer Ashley

 

Jennifer Ashley, autorica bestselera New York Timesa i USA Todaya, putovala je i živjela posvuda po svijetu, a sada živi na jugozapadu SAD-a i piše povijesne, paranormalne i suvremene ljubavne romane kao Jennifer Ashley te krimiće pod pseudonimom Ashley Gardner.

 

Ova plodna autorica osvojila je mnogobrojne nagrade, od kojih su najpoznatije RITA, Golden Quill, RT Reviewer’s Choice i Prism. Jenniferini romani dosad su prevedeni na francuski, njemački, španjolski, nizozemski, norveški, mađarski, talijanski, tajlandski i druge jezike.

 

Najviše od svega, Jennifer uživa u pisanju i čitanju, no ima i razne hobije, kao što su kuhanje, planinarenje, sviranje flaute i gitare, slikanje te izrađivanje kućica za lutke.

 

Ludilo lorda Iana MacKenzieja

 

Godina je 1881. Upoznajte braću MacKenzie – bogate, moćne, opasne, ekscentrične lordove iz Škotskog visočja. Dovoljno je da dama bude viđena u njihovu društvu i već joj je ugled upropašten. Gdje god se pojave, prate ih glasine o tragedijama i nasilju, mračnim seksualnim apetitima i skandalima o kojima se žamori širom Engleske i Škotske.

Najmlađi brat, Ian, znan kao Ludi MacKenzie, veći je dio svoje mladosti proveo u umobolnici i svi se slažu da je nedvojbeno čudan. On je hladan, naočit, voli kinesku keramiku iz dinastije Ming i lijepe žene.

Udovica Beth Ackerley neočekivano je postala bogatom nasljednicom. Cijeli je život bila okružena dramom – prvo uz oca alkoholičara zbog kojeg je završila u ubožnici, gdje je morala skrbiti o svojoj krhkoj majci sve do njene smrti, a zatim uz sitničavu staru damu za koju je radila kao družbenica. I zato je Beth odlučila da ne želi više drame u svome životu. Ne, ona će iskoristiti naslijeđeni novac za pronalaženje mira. Putovat će, učiti slikati i jednostavno se opustiti, s ljubavlju se prisjećajući sretnog braka sa svojim pokojnim mužem.

A onda je Ian MacKenzie odlučio da je želi.

"Čitatelji koji uživaju u knjigama čiji su glavni junaci izmučene duše, a junakinje hrabre i neustrašive žene, doći će na svoje u ovom romanu uvijek izvrsne Jennifer Ashley."

Booklist


"Kršni, oholi, seksi škotski gorštaci - junaci Jennifer Ashley su točno onakvi kakve najviše volim!"

Elizabeth Hoyt, autorica bestselera New York Timesa

"Svi ljubitelji strastvenih povijesnih ljubavnih romana moraju čitati Jennifer Ashley."

Julianne MacLean, autorica bestselera USA Today

"Ostala sam bez teksta! Ovo je jedna od najboljih knjiga koje sam ikad pročitala."
Once Upon A Romance

 

"Apsolutno savršeno."

Eloisa James

 

 

Našem sjajnom četverolistu dodali smo još jednu vrlo popularnu, svestranu, mnogostruko nagrađivanu i nadasve plodnu autoricu. Jennifer Ashley uspješna je u raznim žanrovima, no onaj koji je nas najviše privukao jest, dakako, povijesni ljubavni roman. Njezini su junaci zgodni, crvenokosi, visoki i kršni, dominantni, problematični i naglašeno seksipilni lordovi iz Škotskog Visočja, koji žare i pale visokim krugovima engleskog i škotskog viktorijanskog društva. Neke ih žene nalaze neodoljivima zbog opasne energije kojom zrače i skandaloznih priča koje o njima kolaju, druge ih se pak boje. Samo snažne žene mogu osvojiti srce tih neotesanih gorštaka koji se bez obzira na svoje aristokratsko podrijetlo ne znaju baš pristojno ponašati u društvu dama. Srećom, prave žene znaju prepoznati i cijeniti ono što se krije iza fasade grubih muškarčina koji su, doduše, fenomenalni u krevetu, ali i veoma zatvoreni i ranjivi...