Sabrina Jeffries

JEDNA NOĆ S PRINCOM

 

Treći roman strastvene serije Kraljevsko bratstvo donosi nam priču zloglasnog londonskog zavodnika Gavina Byrnea. 

 

Christabel, ljupka markiza od Havershama, očajnički se pokušava dočepati pisama koja su joj ukradena. Koliko joj je to važno najbolje pokazuje činjenica da se predstavlja kao ljubavnica zloglasnog vlasnika kockarskog kluba Gavina Byrnea kako bi si osigurala ulaz na zabavu na kojoj će nazočiti čovjek koji ima njena pisma.

 

No kad joj Byrne predloži podučiti je ponašanju prave ljubavnice, ona ne očekuje da će joj se ta škola osobito svidjeti.

 

Gavin ima svoje tajne razloge - želi pronaći pisma prije Christabel kako bi se osvetio za tragediju iz djetinjstva. No, podučavanje lažne ljubavnice neočekivano razbukta strasti, pa se zamamna udovica ubrzo nađe u njegovoj postelji. Što na kraju pobjeđuje, ljubav ili osveta?

ISBN 978-953-81260-4-8

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 336

Cijena: 99 kn

Klupska cijena 89 kn

Pročitajte recenzije ove knjige s hrvatskih blogova:

"Srećom Jeffries ne samo očarava čitatelje scenama punim strasti i živopisnih likova, već sigurno gradi napetost priče do uzbudljivog klimaksa. Pojedinosti o kockanju, ljubavnicama i skandaloznom ponašanju još više obogaćuju scenografiju u kojoj se odvija ova emocionalno bogata priča. Jeffriesini čitatelji bit će kraljevski počašćeni njezinom novom knjigom.” 

Publishers Weekly

 

“Sabrina Jeffries nastavlja pisati knjige s uzbudljivom seksualnom žestinom za koju poželite da traje vječno, a ova knjiga je sjajan primjer za to! Fantastični protagonisti, inteligentni i dinamični dijalozi – Jeffries uistinu nije mogla veličanstvenije završiti svoju fenomenalnu trilogiju Kraljevsko bratstvo."

Historical Romance Writers Site

 

Od iste autorice:

Veteranka među našim autoricama, plodna spisateljica Sabrina Jeffries pripovijeda nam o trojici polubraće, nezakonitih sinova regenta Georgea, princa od Walesa, koji sklapaju savez kako bi jedni drugima pomogli ostvariti svoje najvažnije ciljeve, a sudbina ih pritom nagradi i ljubavlju žena njihovih života. Knjige pršte inteligentnim dijalozima, iskričavim humorom, romantičnim prizorima i snažnim erotskim nabojem. Ljubitelji povijesnih ljubavnih romana neće odoljeti malim slatkim zadovoljstvima kojima obiluju ove priče.