fotografija: (c) Robyn Hills

Anna Campbell

 

Rođena u Brisbaneu u Australiji, Anna Campbell jedna je od najboljih australskih spisateljica romantičnih romana.

 

Diplomirala je englesku književnost na Sveučilištu u Queenslandu i napisala devet romana koji su osvojili brojne nagrade. Tri puta je bila nominirana za prestižnu nagradu RITA.

 

Knjige su joj prevedene na brojne svjetske jezike i objavljenje u brojnim zemljama svijeta uključujući i Tajland, Tursku, Indoneziju.

 

Anna živi na prelijepoj istočnoj obali Austraije i bavi se isključivo pisanjem romana. 

 

Sedam noći u olujnom zamku

 

 

Sidonie Forsythe morala je pristati na strašnu sudbinu kako bi pokušala spasiti život svoje sestre - zloglasni razvratnik obilježen strašnim ožiljcima uzet će njezinu čednost iza debelih zidova zamka Craven tijekom sedam noći grijeha.

 

No, tamo je čeka potpuno iznenađenje. Upoznaje čovjeka koji je sve samo ne čudovište. On je osvojio njeno srce unatoč tajni koja ih može oboje ugroziti. Može li to biti ljubav za cijeli život?

 

Jonas je bezobziran samotnjak koji nema iluzija o sebi, jer ga svaki pogled u ogledalo podsjeća na prokletstvo koje nosi. Kad na njegovim vratima osvane ljupka Sidonie, počinje igra zavođenja koja se pokaže još boljom nego što je ovaj okorjeli zavodnik planirao. No njegovo se otvrdnuto srce polako počinje topiti pred njezinom nevinošću, hrabrošću i oštrim umom.

 

Može li ta krhka ljubav preživjeti pred naletom opasnog opasnog neprijatelja koji se približava?

 

>> Više

Knjige

Ponoćni poljubac

 

Genevieve Barret sjajna je znanstvenica koja zna čuvati tajne, jer svoje znanstvene radove uvijek potpisuje imenom svoga oca. Varka uspijeva sve do trenutka kad šarmantni provalnik pokuša ukrasti njezin tajnoviti dragulj Harmsworth.

 

Genevieve je u njemu prepoznala novog, nevjerojatno zgodnog studenta svog oca, no i tu će tajnu zadržati za sebe...

 

Sir Richard Harmsworth živi u laži pokušavajući ponašanjem razvratnika prikriti svoju unutarnju borbu. On je nezakoniti sin i činjenica da ne zna tko mu je otac ga razara. Harmsworthov dragulj posljednja je šansa da dokaže svoje pravo na nasljedstvo.

 

No, na putu mu stoji knjiški moljac Genevieve koju treba zavesti kako bi došao do dragocjenog kamena. Srce joj je uspio ukrasti, no pritom ju je gurnuo u još veće probleme...

 

>>> Više

Autoricu Annu Campbell nazivaju kraljicom regency noira, zbog pomalo mračnog, intenzivnog stila pisanja i jednako intenzivnih likova, opterećenih problematičnom prošlošću. Tri romana iz njezina serijala Sinovi grijeha govore o trojici prijatelja koje povezuje slična obiteljska situacija – nositelji su plemićkog naslova koji im realno ne pripada jer su začeti u izvanbračnim vezama. Osim psihološke drame karakteristične za sve knjige Anne Campbell, njihove priče sadrže i iznimno vruće prizore seksa koji vas neće ostaviti ravnodušnima.